De Club van Sinterklaas komt dit jaar met iets wel heel erg leuks, namelijk pietentube. Dit is een serie filmpjes op YouTube waarin je alle avonturen van sinterklaas en zijn pieten kunt volgen. En dat is super leuk, want zoals je weet halen ze altijd een hoop capriolen uit en kost het sinterklaas soms moeite om alle pieten tot de orde te roepen. Natuurlijk doet iedereen zijn best om het sinterklaasfeest zo goed mogelijk te laten verlopen, maar wist je dat sommige pietjes ook af en toe een beetje klunzig zijn? Soms gaan er dingen mis, en dat levert natuurlijk hilarische filmpjes op. Op pietentube zie je deze allemaal, en nog veel meer!

Pietentube met Belle Zimmerman en influencer Ronald

Wist je dat pietentube gepresenteerd wordt door niemand minder dan brugklas-ster Belle Zimmerman en influencer Ronald? Deze twee weten jou namelijk alles te vertellen over wat de pieten van sinterklaas allemaal uitspoken. Ze houden ze namelijk goed in de gaten met camera’s en missen dus helemaal niets van wat er gebeurt. Pietentube is mede dankzij deze twee youtubers super leuk om naar te kijken, want Ronald en Belle zijn goed bevriend met sinterklaas. Ze kunnen je dus alles vertellen over de pieten, hun avonturen en waarom alles soms een beetje in de soep loopt. Gelukkig zie je op pietentube ook dat alles altijd weer op zijn pootjes terechtkomt. Gelukkig maar, want we kunnen ons geen 5 december voorstellen zonder sinterklaasfeest, toch?

Pieten tube op YouTube

Pietentube kun je niet op de televisie bekijken maar alleen op YouTube, via het kanaal van De Club van Sinterklaas. Daar kun je je abonneren zodat je zeker weet dat je niks mist van de avonturen van sinterklaas en zijn pieten. Maak daarvoor gratis een account aan en klik op ‘abonneren’, dan krijg je bij elke nieuwe aflevering van pietentube automatisch een melding. Veel plezier met het kijken naar al deze bietenfilmpjes en alvast een fijne sinterklaas!