Het is natuurlijk voor ieder mens belangrijk dat hij of zij voldoende water binnen krijgt. Het menselijk lichaam bestaat voor 80% uit water en het is van belang dat we dit water dagelijks verversen. Doen we dat niet dan wordt het water als het ware troebel en ongezond. Naarmate we ook meer ongezonde voeding tot ons nemen, wordt het ook belangrijker om het lichaam te voorzien van vers water. Daarvoor kun je op een kantoor bijvoorbeeld gebruik maken van een watercooler van aqua-beans.nl. Een watercooler zorgt er in ieder geval voor dat werknemers op een kantoor toegang hebben tot vers water. Ze kunnen uiteraard water uit de kraan halen, maar dat is geen vers water en zeker ook niet altijd lekker fris. Daarnaast bevindt een kraan zich vaak in een keuken uit het zicht. Men zal dan ook niet snel even een glaasje water uit de kraan halen. Maar een watercooler kun je direct op de werkvloer plaatsen. Deze watercooler staat dan mooi in het zicht van alle werknemers. Dus iedereen kan zo ook even een beetje water drinken. Daarnaast is de watercooler ook een object dat de sociale cohesie op een werkvloer bevordert. Het is immers zo dat je vaak ziet dat men rondom de watercooler even het weekend doorneemt op de maandag. Op een kantoor vind je uiteraard vrijwel altijd wel een koffiemachine of een koffiezetapparaat. Dat is ook niet zo gek natuurlijk, want je moet de motor een beetje draaiende houden. Een modern mens functioneert nu eenmaal niet zonder de zwarte nectar. Het verschaft ons met een dosis energie of in ieder geval de illusie van energie. Maar koffie droogt het lichaam uit en dus is het bij veelvuldig koffiegebruik ook des te belangrijker om veel water te drinken. Dat doe je ook als je alcohol drinkt en dat dien je dus ook te doen als je veel koffie drinkt. Je moet immers sowieso al gewoon ongeveer 1.5 liter zuiver water drinken op een dag. Maar als je veel koffie drinkt, dan mag je daar gerust 2 liter van maken. Je houdt het waterpeil dan op niveau en daar komt bij dat het water in je lichaam ook zuiver is. Dat betekent dat je alle afvalstoffen beter kunt afvoeren, je urine is daardoor ook helderder en je zult je fitter en energieker voelen. Als werkgever of als manager van een team, is het dan ook een goed idee om je werknemers te voorzien van voldoende vers water via een watercooler.

Een watercooler bestel je via aqua-beans.nl

Als je nog geen watercooler op de werkplek hebt, dan kun je deze bestellen via de webwinkel van aqua-beans.nl. Hier kun je ook meteen terecht voor: 

  • Koffiemachines
  • Koffiebonen & thee
  • Watervaten

Alles is online te bestellen en wordt netjes op je kantoor of werkplek afgeleverd. Alles wordt ook netjes voor je aangesloten, zodat je direct kunt genieten van een vers kopje koffie of water. 

Kijk voor alles wat je moet weten op de site

Mocht je meer willen weten voordat je gaat bestellen, dan kun je jezelf van de nodige informatie voorzien via de website.