Het einde van het jaar is vaak een combinatie van gezelligheid, films kijken en lekkere hapjes eten. De decembermaanden zijn daarom ook voor veel mensen een garantie voor extra kilo’s! We zitten gezellig met familie en vrienden op de bank, spelen spelletjes, kijken een mooie kerstfilm en genieten van alle lekkernijen die iedereen heeft meegenomen en gemaakt. Voornamelijk vrouwen zijn tijdens het kerstdiner al ongerust over het weg krijgen van de bij gegeten extra calorieën. Sportscholen worden bekeken, maar dit is vaak een hele rompslomp. Een sportschool vinden, een abonnement afsluiten, elke week een aantal keer de motivatie vinden om er ook daadwerkelijk naar toe te gaan… Afvallen: het blijkt een hele strijd! Hoe zou het zijn, als je thuis aan de slag kunt. Je sportkleding aantrekt, een heerlijk opzwepend muziekje aanzet, de calorieënteller om de pols: en calorieën verbranden maar! De fitness trampoline van trampolines.nl maakt het mogelijk. Een fitness trampoline is ontzettend leuk! Je bent bezig met je evenwicht bewaren, kunt springen op de maat van de muziek en je verbrandt ondertussen ook nog eens erg veel calorieën! Zo staat 10 minuten springen al gelijk aan 30 minuten hardlopen! Doordat je hele lichaam gebruikt wordt door het springen op de fitness trampoline, gebruik je meer dan 400 spieren pér sprong! Dit zorgt ervoor dat het calorieverbruik kan oplopen tot wel 1200 calorieën per uur!

Meer voordelen door de fitness trampoline

Naast het grote (en vaak de grootste aanleiding om te beginnen) voordeel dat afvallen nog nooit zo snel gegaan is, levert het nog veel meer voordelen op. Zo is een fitness trampoline onder andere goed voor:

  • De hart- en bloedvaten: ook deze spieren worden getraind.
  • De algehele conditie (zal verbeteren).
  • Het vermindert cellulitis doordat spieren sterker worden gemaakt, en overtollig vet verdwijnt.
  • De stabiliteit en het evenwicht wordt beter.

Sporten met een fitness trampoline is dus erg goed voor het lichaam. Calorieën worden verbrand, overtollig vet verdwijnt en alle spieren worden zichtbaar sterker. Je zult merken meer energie te krijgen, door het verbeterde uithoudingsvermogen. Conditie heeft te maken met de algehele conditie van je lichaam (hoe snel ben je bijvoorbeeld na een griep weer in staat om aan het werk te gaan?) en het uithoudingsvermogen (hoe lang kun je hardlopen). Beide kunnen verbeterd worden, door de conditie te trainen. Het uithoudingsvermogen heeft niet alleen te maken met je conditie, maar bijvoorbeeld ook met hoe sterk je spieren zijn. Ben je bijvoorbeeld snel moe na het lopen van een trap? Dan kan het zijn dat je beenspieren niet zo sterk zijn. Dit heeft niets met uithoudingsvermogen te maken. Het grote voordeel van een fitness trampoline is dat je veel lichaamsdelen in één keer aanpakt. Onder andere je hart, je longen, je benen, billen, buik en zelfs je armspieren. Te veel om op te noemen, want maar liefst 400 spieren worden daadwerkelijk getraind met het werken op een fitness trampoline. Er zijn diverse soorten en maten, in diverse prijscategorieën. De meeste soorten fitness trampolines passen (door het eenvoudig verwijderen van de pootjes en de steun) onder het bed, zodat ook opbergen geen probleem hoeft te zijn! Op onze website https://www.trampolines.nl/trampoline-afmetingen/fitness-trampoline.html zijn de verschillende soorten trampolines te vinden. Bij iedere fitness trampoline staat uitgelegd waar deze in uitblinkt en wat hem anders maakt dan de anderen. Zo is er voor iedere sportbehoefte de ideale trampoline te verkrijgen!

Contactgegevens

We begrijpen hoe lastig het kan zijn om te bepalen welke trampoline het beste bij jouw behoeftes en wensen past. Daarom staan wij graag klaar om alle vragen te beantwoorden! We zijn te bereiken per telefoon, e-mail en zelfs per WhatsApp!