Verkoopt u accessoires en sieraden en wilt u uw assortiment uitbreiden met mooie en kwalitatieve sieraden? Ontdek dan de mogelijkheid van de inkoop van sieraden bij OZOM by Barrucci. Hier kunt u uitstekend terecht voor de inkoop van sieraden die helemaal in de mode zijn. OZOM by Barrucci ontwerpt en produceert sieraden en gaat mee met de laatste trends, waardoor de inkoop van sieraden via OZOM by Barrucci voor u betekent dat u altijd een mooie collectie heeft die op dat moment actueel is. Daarnaast zijn de sieraden zeer goed van kwaliteit en dat tegen zeer betaalbare prijzen. De inkoop van sieraden kan daardoor veel voordeel voor u opleveren, omdat u op die manier precies de marges kunt hanteren die voor uw verkoop gunstig kunnen zijn. Let u bij de inkoop van sieraden vooral op de omvang van de collectie, die u vele mogelijkheden biedt om de inkoop van sieraden af te stemmen op uw eigen assortiment.

De inkoop van sieraden gemakkelijk gemaakt

Voor wie vaker de inkoop van sieraden voor een winkel regelt is het herkenbaar dat er zeer veel sieraden op de markt zijn. Het vinden van de juiste sieraden is daarbij belangrijk, want een uniek assortiment trekt een bredere groep klanten naar de winkel. Daarnaast is voor veel kledingwinkels de inkoop van sieraden een andere tak van sport dan de inkoop van bijvoorbeeld kledingstukken. De inkoop gaat dan vaak via groothandels, omdat dit gemakkelijk is, maar daarmee komt men vaak wel uit op generieke sieraden die minder tot de verbeelding spreken en geen eigen karakter hebben binnen de kledingcollectie van de winkel. Juist door de inkoop van sieraden bij een echte sieradenleverancier als OZOM by Barrucci te doen wordt het aanbieden van sieraden in een winkel een verrijking van het assortiment. Daarbij hoeft het helemaal geen uitgebreid assortiment aan sieraden te zijn. Kiest u bijvoorbeeld voor:

  • Armbanden
  • Kettingen
  • Oorbellen

In dat geval heeft u al de grootste basis aan sieraden in uw assortiment opgenomen en hoeft u weinig andere soorten sieraden toe te voegen. U biedt gewoon verschillende ontwerpen aan binnen deze drie soorten sieraden. Met de inkoop van sieraden bij OZOM by Barrucci heeft u een enorm assortiment aan sieraden die binnen deze soorten sieraden vallen. Op de website www.ozombybarrucci.nl kunt u al vele voorbeelden zien van de sieraden die in de voorjaarscollectie en najaarscollectie van 2018 door OZOM bij Barrucci zijn uitgebracht. Dit maakt het erg makkelijk om zelf een leuk assortiment aan sieraden samen te stellen en uw klanten te verrassen met steeds weer nieuwe ontwerpen en verschillende kleuren. De sieraden zijn zeer draagbaar en populair in alle leeftijdsgroepen. U kunt hier ook uw assortiment op aanpassen en dat doet u eenvoudig via de website van OZOM by Barrucci.

Online sieraden inkopen

De website van OZOM by Barrucci bevat een dealerlogin, waarmee u in een speciale module de sieraden kunt aanschaffen die u in uw collectie wilt opnemen. Op deze manier wordt het inkopen van sieraden u erg makkelijk gemaakt en u kunt zo ook snel zien welke artikelen er nieuw zijn en u daarom wilt opnemen in uw eigen collectie. De kwaliteit van de sieraden is daarnaast zo goed dat uw klanten al snel vertrouwd zullen raken met de ontwerpen van OZOM by Barrucci en een volgende keer weer met veel interesse bij u in de winkel komen om te zien of u uw assortiment met sieraden heeft uitgebreid. Wilt u weten wat OZOM by Barrucci met deze bijzondere collectie sieraden voor u kan betekenen? Neemt u dan contact op of meldt u aan als dealer en start met de verkoop van deze prachtige sieraden.