Mijn zoontje is laatst jarig geweest en hij vindt het heel erg leuk om te doen alsof hij een winkel heeft. Dat is ook niet zo gek want wij komen uit een echte ondernemersfamilie en het is hem dus met de paplepel ingegoten om ondernemer te worden. Omdat wij het ook leuk vinden om hem hierin te stimuleren, leek het ons leuk om hem voor zijn verjaardag iets te geven wat ook met een winkel te maken had. Wij zijn daarom eens even op het web gaan kijken naar welke soorten speelgoed wij voor hem zouden kunnen kopen. Het was voor ons meteen duidelijk dat wij hem geen videospelletjes wilden geven. Wij vinden het belangrijk dat zijn fantasie geprikkeld wordt en dat hij iets kan doen waarbij hij ook zijn vrienden kan betrekken. Toen wij op het web gingen zoeken naar mooie speelgoedwinkels, kwamen wij terecht op de site van Speelgoedfamilie. Deze site heeft echt heel veel mooi speelgoed en wij zagen al heel snel dat ze hier een mooie houten winkel te koop aanboden. Wij waren meteen verkocht, deze houten winkel was echt heel erg leuk. Je kunt met deze houten winkel heel veel kanten op. Je kind kan namelijk ook zelf bepalen wat het wil verkopen. Als het daarom graag een supermarkt wilt openen, dan kan dat met deze houten winkel. Als het iets anders wil doen, bijvoorbeeld tijdschriften verkopen, dan kan dat ook in deze houten winkel. Wij hebben daarom ook al heel snel besloten dat wij deze houten winkel voor hem wilden kopen. Dat was een fluitje van een cent. Via deze site kun je namelijk heel eenvoudig een bestelling plaatsen. Met een klik op de bestelknop kun je je aankoop afronden. Toen ik eenmaal besteld had, kreeg ik te horen dat mijn bestelling de volgende dag al geleverd kon worden. Men heeft hier namelijk heel veel producten op voorraad liggen, dus je hoeft nooit lang te wachten op je product.

Deze houten winkel is echt heel erg leuk

Toen wij onze zoon zijn houten winkel cadeau gaven, was hij meteen door het dolle heen. Ik moet ook zeggen dat deze houten winkel heel erg mooi gemaakt is. Je kunt hier heel veel kanten mee op en als je ook kijkt naar de afwerking van het geheel, dan kun je niet anders dan zeggen dat dit een heel leuk soort speelgoed is. De winkel is voorzien van een luifel en ook heb je rekken waar je je goederen op kunt zetten. Het geheel is heel eenvoudig af te breken en weer op te zetten, dus het is eigenlijk niet alleen een winkel, je kunt er ook mee doen alsof je op de markt staat. Onze zoon vindt het helemaal het einde om met zijn winkel te spelen en wij vinden het leuk om te zien dat hij zich zo goed vermaakt. Wij zijn daarom heel blij dat wij voor deze winkel gekozen hebben. Als u ook op zoek bent naar een leuk cadeau voor een kind, dan kan ik u de site Speelgoedfamilie.nl van harte aanbevelen.

Deze site staat nu tussen onze favorieten

Aangezien wij meerdere kinderen hebben die graag mooie cadeaus ontvangen, hebben wij Speelgoedfamilie.nl als een van onze favoriete pagina’s opgeslagen. Je kunt hier namelijk:

  • heel veel mooi soorten speelgoed vinden
  • speelgoed kopen voor heel lage prijzen
  • altijd bouwen op het feit dat je je product snel in handen hebt

Bekijk vandaag nog even het uitgebreide aanbod van deze mensen op Speelgoedfamilie.nl. Hier kunt u ook hun contactgegevens vinden.