Rechte tanden geven zelfvertrouwen en een prachtige uitstraling. De beste manier om rechte tanden te krijgen, is door naar een orthodontist te gaan. Gespecialiseerd in het recht zetten van tanden met behulp van diverse beugels, wordt het ook voor u mogelijk om weer prachtige rechte tanden te krijgen. Bent u opzoek naar een vakkundige orthodontist in de regio van Hengelo? Dan nodigen wij van Ortho Euregio u van harte uit om een afspraak met ons in te plannen. Voor meer informatie of om contact met ons op te nemen, kunt u terecht op onze website: orthoeuregio.nl

Waarom kiezen voor een beugel bij deze orthodontist in Hengelo?

Mensen kiezen om verschillende reden voor een beugel. Tijdens een afspraak bij de orthodontist, wordt veelal aangegeven dat men graag een mooier gebit wil hebben. Tanden staan bijvoorbeeld scheef of te ver naar voren. Wij als orthodontisten in Hengelo helpen u graag verder met dit soort problemen. Wij vinden het belangrijk dat mensen durven te lachen en genieten van het leven. Wie veel lacht straalt namelijk succes en vreugde uit. Het staat daarbij symbool voor een goede gezondheid. Kies daarom voor een bezoek aan orthodontist Ortho Euregio in Hengelo. Wij hebben jarenlange ervaren met beugels. Mooie, rechtstaande tanden zijn aantrekkelijk, bepalend voor onze persoonlijke uitstraling en onmisbaar bij een mooie lach. Bovendien zijn er nog diverse andere redenen om te kiezen voor een beugel. Rechte tanden betekent namelijk dat u ook beter kunt kauwen en bijten en zelfs uw tanden beter kunt poetsen. Daarbij worden tanden wel eens getrokken om ruimte te creëren. Dit is verleden tijd als u kiest voor een speciale beugel. Uiteindelijk heeft iedereen zijn of haar persoonlijke reden om te kiezen voor een beugel. Als vakkundige orthodontist voor de regio Hengelo helpen wij u graag bij het maken van de beste keuze! 

Het beste resultaat met een orthodontist van Ortho Euregio uit Hengelo

Heeft u gekozen voor een afspraak met een orthodontist, dan vragen wij u om een vragenlijst in te vullen. Aan de hand van deze vragenlijst nodigen wij u graag vrijblijvend uit voor een gratis informatief consult in onze mooie praktijk gelegen in Hengelo. Tijdens het consult is de orthodontist gericht op het geven van inzicht in de mogelijkheden. Uiteraard worden uw wensen doorgenomen om te kijken wat haalbaar is. Vervolgens wordt er een afspraak ingepland als u overtuigd bent door een van de beste orthodontisten uit de regio van Hengelo, waarbij het behandelplan wordt doorgesproken en de bijbehorende begroting.  Is het behandelplan opgesteld en de begroting vastgesteld? Dan is het weer tijd voor een consult afspraak met de orthodontist. Tijdens dit gesprek wordt alles stap voor stap doorgesproken. Zodra u akkoord gaat met het plan, kan de behandeling van start gaan. Is uw beugel geplaatst door onze vakkundige orthodontist? Dan zien we u minimaal één keer per maand graag terug komen voor controle in Hengelo.  Tijdens de controles houden wij goed in de gaten of de behandeling naar wens verloopt en waar nodig sturen wij bij. Natuurlijk houd de orthodontist ook goed bij of uw tanden goed worden gepoetst. Met een beugel is dat namelijk een stuk lastiger. 

Kies voor een gespecialiseerde orthodontist in Hengelo voor Ortho Euregio:

  • Vriendelijke en professionele orthodontisten
  • Betrokken en begripvol
  • Poetscontrole
  • Behandelplan op maat
  • Gratis eerste consult
  • Voor een fantastisch eindresultaat

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Neem dan gelijk contact met ons op voor een professionele orthodontist uit Hengelo. Ons team staat voor u klaar. Bekijk onze website voor meer informatie: orthoeuregio Ons motto luidt: ‘We treat the face and not only the teeth!’ Wat kunnen wij voor u betekenen?